mandag 6. desember 2010

Lister

Jeg har alltid skrevet lister.
I yngre dager var det lister over kjekke film-og popstjerner, fine sanger eller bra filmer.

I disse dager fungerer listene for å holde orden på
et heller distre' hode.

Handlelister og pakke-til-reise-lister er mest vanlige. I disse juletider sniker det seg med noen flere. Når folk lurer på hva man ønsker seg til jul, for eksempel, har jeg alltid vært blank. Iår henger liste på kjøleskapet. Supert for et glemsk hode.

"Women make lists" av Joan Snyder

Noe annet smågenialt kom jeg over på "Systemblogglaget", nemlig en egen listebok, altså en bok full av lister. Da jeg begynte å lese om listeboka, tenkte jeg først at det var litt galskap å føre en sånn bok.

Men har man til tider hukommelse som en gullfisk og er lei av å lete etter lappen med boka man skulle lese eller adresselista man skrev til julekortene ifjor, så er jo en sånn bok rett og slett gull verdt.
Lister for dårlig husk

-Og ved siden av dølle adresselister til årlige julekort og støvsugerposeinfo, kan man jo spe på med mer festlige lister som bøker man kunne tenke seg å lese, musikk man må få sjekket ut, eller en og annen kjekkasliste.

Ha en flott mandagskveld!

1 kommentar:

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Er ingen listefrik i hverdagen, men til jul blir det litt lister. Min kjære er nok en liten listefrik - han har til og med en bok han skriver alt i!
Jeg skriver lista, og så roter jeg den bort!!

Klem!!