søndag 14. februar 2010

Fastelaven

Hjemme hos oss er det fastelaven vi har feiret denne søndagen. Valentine's Day har kun vært innom oss via søte kort fra Bestemor, samt Valentine's-gaver i Farmville på Facebook. Jeg prøvde å hinte kraftig til far sjøl på fredagen om at det var morsdag idag.-Men det hintet tok han ikke. Riktignok hadde han vært med Maja på Plantasjen og kjøpt ved.-Ikke noe annet,da spurte jeg håpefullt og kikket i retning bilen.Det kunne jo hende det lå noe morsdagsaktig igjen der. Men nei. -Jeg spurte om du ville ha noe der, men du sa, nei, svarte far sjøl. Så da så.  Fikk skal innrømmes sove lengst, samt middag, og det er vel noe..-Samt et perlehjerte av Maja etter at vi hadde perlet omkapp på morgenen.
Fastelavensboller er jo et tidkrevende prosjekt, spør du meg. Først skal man lage deigen, og la den heve i en time.


Så skal bollene trilles ut og etterheve leenge etterpå.


Man rekker jo faktisk en liten skogstur mens man venter..




Og litt fotografering.
-Men så kan man gå inn, pensle bollene og sette dem i ovnen. Ta dem ut, lage krem, smøre på syltetøy og masse krem. Og endelig:



2 kommentarer:

Camilla Simone sa...

Det var det derre med hintinga, dem tar den liksom ikke. For en fin dag dokker har hatt, selv om. Vi derimot var innom legevakta og lillemor fikk feber på ettermiddagen. så vi så to filmer, før vi kolapset i senga.

Hello Baby Lou sa...

Huff,da. Håper hun er feberfri idag, da..