tirsdag 23. februar 2010

Du vet du var en sann interiørblogger i 2009 når...

Jeg begynte å lese blogger for fullt i 2009 (ganske seint ute.) Særlig interiørblogger var flotte å kikke på. Mange kreative bloggere som gjerne dro på loppis rett som det var og forvandlet selv den tristeste furuhylle til et riktig så snasent møbel. 


Mange ganger tenkte jeg at sannelig skulle jeg hive meg rundt og gjøre leiligheten vår om til en oase av vakre, spesielle møbler og gjenstander. Riktignok dro jeg i høst på Fretex og kom hjem med en gammel settekasse fra 80-tallet som bare skulle vaskes godt, males og kanskje tapeseres litt. Nå ligger den ennå demontert i kjelleren og venter på makeover'en.


Så jeg får fortsette å være en kikker. Og siden jeg er så glad i å lage lister, tenkte jeg å liste opp 10 interiørelementer som gikk igjen i bloggverden i 2009.  (Rekkefølgen er helt tilfeldig) 

DU VET DU VAR EN SANN INTERIØRBLOGGER I 2009 NÅR:

1.
 
 Du hadde minst en tallerkenhylle i heimen (Bildet er hentet fra www.aftenposten.no)

2.
Fylte skapene med prikkete kopper, helst fra Green Gate.-Og gjerne et utvalg av annet med polkadot; eggeglass, tallerkener og voksduk. (Bildet er fra www.konitz.com)

3.

Hadde selvheklet lappeteppe hengende over godstolen, eventuelt med litt hekle-hjelp fra mamma eller naboen. (Bildet er fra www.crochetedbyfrida.com)

4.
Hadde anskaffet sinkhus. Gjerne en liten landsby med lysende, små hus i vintermørket.

5.

Hadde avbildet alle blomstene som mannen, venninne eller du selv hadde fått i hus. (Bildet er fra www.online.no)

6.
Hadde en klokke eller tre på veggen. Gjerne som angav tiden i forskjellige metropoler i verden. (Bildet er fra www.ikea.no)

7.

Satte frem høytidspynt minst en måned før den aktuelle høytiden begynte. (Bildet er fra www.moderndesignblog.com) 

8.

Hadde en slik poster hengende på veggen, pent innrammet, selvsagt! (Bildet er fra www.prints.co.nz)

9.

Hadde avbildet vaskemidlene dine, sammen med den hjemmestrikkede kluten. (Bildet er fra www.lillemaison.com)

10.
 Eide et hvitt skap til å ha alle de prikkete koppene! (Bildet er far www.ikea.no)


2 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Deilig å se at jeg ikke er en interiørblogger. Men jeg har hatt bilde av mitt vaskemiddel i bloggen, men det var tyvlånt fra produsenten. så da gjelder det ikke!!!

Anne den Greie sa...

Nå må jeg le! Helt lik meg du! Har så lyst til å lage det trivelig og fikst, men det blir med tanken. Alle de ti punktene stemmer. Jeg også begynte med bloggtitting i 2009, og har enda ikke vært på hverken loppis eller fretex. Har alltid en plan og LISTE over ting jeg skal gjøre, ønsker meg eller skal ordne. Men neida... men er det ikke godt å sitte under pleddet, kikke på alt disse superkreative damene får til og vite at vi kan slappe helt av.
Knallbra innlegg!